Інформація

Ця стаття була написана 13 Тра 2013, в рубриці Національна кухня.

Ряжанка (колотуха, колочена сметана, завдавана сме­тана, завдаванка, мачання, сирокваиіа, парушка)

Ряжанка (колотуха, колочена сметана, завдавана сме­тана, завдаванка, мачання, сирокваиіа, парушка). Моло­ко довго парять — до золотавого кольору, охолоджують до кімнатної температури, заправляють ложкою-другою сметани або вершків, накривають і ставлять у тепле місце зсіда­тися. Годин через 12 ряжанка готова, тоді її знову охолод­жують й уживають до вареників й млинців, оладок і коржів, п’ють як самостійний напій.

Залишить відповідь

Традиції українського народу

Останні статті

Система Orphus

Система Orphus